nlc.hu
Szabadidő

Barlangász a szűk lyukban

Nézni is rossz, milyen szűk lyukon préselte át magát a barlangász

Alig hisz az ember a szemének, hogy a barlangász tényleg átfért egy ilyen szűk nyíláson.
Szűk nyíláson préseli át magát a barlangász

A barlangászat nem a klausztrofóbiásoknak való, hiszen a föld mélyén gyakran olyan szűk járatokon kell átjutniuk, hogy csak kúszva tudnak továbbhaladni. Egy Ethan nevű férfi most olyan videót posztolt a TikTokra, amely még azokra is a frászt hozta, akik tisztában vannak a barlangászat nehézségeivel.

A felvételen egy akkora rés látszik a föld felszínén, amelyen ránézésre még egy focilabda sem férne át, nemhogy egy felnőtt ember. Ám a tapasztalt barlangásznak sikerült átpréselnie magát a nyíláson.

@stickfigureboy99 Reposted due to guidelines, do not attempt #fyp #cave #caver #caveman ♬ original sound - It’s ya boi

A közösségi oldalakon nagyot ment a videó, amely eddig több mint 27 millió megtekintésnél jár. A kommentelők egy része azt írta, borzongva figyelték a képsorokat, és a világ minden pénzéért sem másznának be egy ilyen szűk lyukba.

A barlangász elmondta, hogy teljesen ki kellett fújnia minden levegőt a tüdejéből, hogy átférjen a résen. Belül pedig sokkal tágasabb volt a barlang. Egyúttal figyelmeztetett, hogy senki se utánozza, mert az nagyon veszélyes lehet. Csak akkor próbálkozzanak ilyesmivel, ha tapasztaltak, és van egy társuk, aki baj esetén tud segíteni.

(LadBible)

(Kiemelt kép: TikTok/stickfigureboy99)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top