nlc.hu
Szabadidő

M. Richárd állapota a sztrók után

60 kilót fogyott és lelassult a beszéde M. Richárdnak, de kikerült a kórházból

A Dózsa György úti tragédia egyik okozója még decemberben kapott sztrókot.

Kiengedték a kórházból M. Richárdot, akit december végén szállítottak át a börtönből a Berettyóújfaluban lévő rabkórházba, miután sztrókot kapott – tudta meg a 24.hu. A Dózsa György úti tragédia egyik okozója a Szombathelyi Büntetés-végrehajtási Intézetben töltötte 3,5 éves jogerős büntetését, amikor karácsonykor rosszul lett, és a szombathelyi börtönből a Büntetés-Végrehajtás Egészségügyi Központjába került, Berettyóújfaluba.

A férfi ügyvédje, Jován László a lapnak megerősítette, védencét valóban kiengedték a kórházból. “Nem kap utókezelést és a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben tartózkodik. A héten volt a vesztegetési ügyének a tárgyalása, de annyira rossz állapotban volt, hogy azt kértük, a távollétében tartsák meg.”

M. Richárd

Dózsa György úti baleset – Négy évet kapott M. Richárd
MTI/Mónus Márton

Az ügyvéd szerint M. Richárd továbbra is„rendkívül rossz állapotban van”. Egy órát beszéltem vele Skypon, de olyan fájdalmai voltak, hogy többször is meg kellett szakítani. Lelassult a beszéde, és a betegsége óta közel hatvan kilót fogyott. Amikor megláttam, alig ismertem meg” – tette hozzá Jován.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top