nlc.hu
Szabadidő

Megtalálták az erdőben eltűnt 7 éves kisfiú

Több mint hetvenen keresték a 7 éves kisfiút, aki Bács-Kiskun megyében tűnt el

Kirándulás közben tűnt el a kisfiú, több mint hetvenen indultak a keresésére, és az összefogásnak meg is lett az eredménye.

Szülők tettek bejelentést március 10-én a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon, hogy a 7 éves gyereküket kirándulás közben egy erdős területen egy szempillantás alatt szem elől tévesztették Tázlár és Szank között.

A kisfiút a katasztrófavédelem munkatársai, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság, a Kiskőrösi Rendőrkapitányság és a Kiskunmajsai Rendőrőrs munkatársai kezdték el keresni a Készenléti Rendőrség kereső-kutató helikoptere segítségével – számolt be a Police.hu.

A keresésben rengetegen segítettek: több önkormányzat és polgárőrség, az akasztói és a kiskőrösi önkéntes tűzoltók, a Kefag Zrt. és a Kiskunsági Nemzeti Park munkatársai, a tázlári és a bodoglári vadásztársaság, több járási mentőcsoport és mentőegyesület, valamint civil önkéntesek.

Csoportkép a Bács-Kiskun megyében eltűnt 7 éves kisfiú keresésében részt vevőkről

Több mint hetvenen vettek részt a Bács-Kiskun megyében eltűnt 7 éves kisfiú keresésében (Fotó: Police.hu/Raffai Gábor)

Az összefogásnak köszönhetően a kisfiút az eltűnése után alig 2 órával megtalálták, és átadták a szüleinek. A keresésben több mint 70 ember vett részt.

Néhány napja egy Ukrajnából menekülő édesanya veszítette el a gyerekeit, de magyar rendőrök rájuk találtak.

(Kiemelt kép: Police.hu/Raffai Gábor)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top