nlc.hu
Szabadidő

A háború miatt átírják a Keresztanyut

A háború miatt átírják a Keresztanyut

Helytelennek tűnt a „bohóckodás a határon”, miközben emberi sorsok mennek tönkre

Az orosz-ukrán háború még a televíziós műsorgyártásra is kihat. Így az RTL Klub sikersorozata, a Keresztanyu forgatókönyvírója is úgy döntött, lépnie kell.– írta meg a Blikk.

Keresztanyu sorozat

(Fotó: RTL)

A történet a kitalált Makkosszállás településen játszódik, amely az ukrán–magyar határon található, az alkotók pedig úgy határoztak, pár poént, viccet vagy utalást, mely bántó, vagy félreérthető kivágnak az epizódokból, mielőtt azok adásba kerülnek.

Amikor kirobbant a háborút az első reakcióm az volt, hogy muszáj valamit mondanunk, ekkor született a videó, amelyben Molnár Piroska szólalt meg. Úgy éreztük, bár a sorozat abszolút fikciós történet, nem helyes, hogy bohóckodunk a határon, miközben emberi sorsok mennek tönkre

 – magyarázta a döntést Hámori Barbara, a sorozat producere, showrunnere.

A már korábban leforgatott harmadik évad adásainál a leadásoknál figyelnek arra, hogy kivágják a bántó, félreérthető helyzeteket. A negyedik évadra elkészült forgatókönyveket pedig újra átnézik és átírják a kérdéses részeket. Megváltoztatják például azt, hogy az egyik karakter Oroszországba ment volna nyaralni. 

Kapcsolódó cikkekTörlésSzerkesztés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top