nlc.hu
Sztárok

Molnár Piroska a háborúról

Molnár Piroska a Keresztanyuban alakított karaktereként szólal fel a békéért

A sorozat az ukrán határnál játszódik.

Csütörtökön Oroszország megtámadta Ukrajnát, a háborúról itt számos információt találsz. Az ismert emberek sorra állnak ki az ukránok mellett, a háború végéért imádkoznak. A Keresztanyu című RTL Klubos sorozat az ukrán határ mellett játszódik, többek között ezért döntöttek úgy a szerkesztők, hogy meg kell szólalniuk a témában. A főszereplő Molnár Piroska a karakterét alakítva állt kamerák elé, így beszél a háborúról.

„Mélyen együtt érzünk a szomszédunkban zajló háborús támadás áldozataival és hozzátartozóikkal. Sorozatunk egy fiktív határállomáson, Makkosszálláson játszódik, békeidőben. De nem tudunk szó nélkül elmenni az olyan szomorú események mellett, amik ma az igazi határátkelőhelyeken történnek. Civil emberek tízezrei várakoznak, köztük kárpátaljai magyarok, mert kénytelenek voltak elhagyni otthonaikat. Aggódunk a békéért, vigyázzunk egymásra!” – mondta a színésznő.

molnár piroska

Molnár Piroska (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top