nlc.hu
Szabadidő

Indul a Pepe című magyar sorozat a TV2-n

Új magyar sorozattal rukkol elő a TV2 áprilisban

Érkezik a csatorna legújabb szériája, amit fontos mérföldkőnek tart a TV2 Csoport.
Pepe

A TV2 következő nagy, magyar sorozata Mucsi Zoltán és Simon Kornél főszereplésével a Pepe lesz. Most az is kiderült, mikortól kerül képernyőre a széria.

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója elárulta a SorozatWiki-nek, hogy a Pepe című sorozat áprilisban debütál a TV2-n.

A Pepe mindent megkapott, amit papírforma szerint egy sorozatnak meg kell kapnia. Megfelelő szelekció, előkészítési idő, nagyon erős színészgárda, remek forgatókönyv, kiváló alkotók. Remekül sikerült, pont ezért nagyon bízunk benne” – mondta el a szériáról Fischer.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Pepe egy spanyol széria (az El Chiringuito de Pepe) magyar adaptációja lesz. A heti sorozat Spanyolországban 2014–2016 között futott és 2 évad készült belőle. A történet Pepe Leal lerobbant, tengerparti éttermében zajlik, és akkor kapcsolódunk be, amikor kiderült, hogy Sergi Roca sok Michelin-csillagos séf a bártulajdonos fia. Sergi megígéri, hogy segít felfuttatni a helyet, de a valódi kilétét nem fedik fel a nyilvánosság előtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top