nlc.hu
TV-sztárok

Új magyar sorozat készül

Új magyar sorozattal érkezik a TV2, amit fontos mérföldkőnek tartanak

Sorra jelentik be a tévétársaságok az új sorozatokat, ezúttal a TV2 árulta el, mivel készülnek.

Két nagy sorozatot, a Barátok köztöt és a Jóban-Rosszbant is leírták a készítők, de úgy tűnik, akad a helyükre bőven újdonság. Az elmúlt időszakban az RTL Magyarország jelentett be két sorozatot: 

Most pedig a TV2 jelentett be újdonságot. A SorozatWiki információi szerint egy spanyol széria magyar adaptációja lesz a TV2 Csoport következő saját gyártású sorozata. Az El Chiringuito de Pepe (angolul: Pepe’s Bar) magyar adaptációján már hosszú hónapok óta dolgozik a tévétársaság, a sorozatot az IKO Műsorgyártó készít majd. A forgatások hamarosan kezdetét veszik és várhatóan 2022-ben lesz látható a TV2-n.

Új magyar sorozat érkezik a TV2-re

Új magyar sorozat érkezik a TV2-re

A heti sorozat Spanyolországban 2014–2016 között futott és 2 évad készült belőle. A történet Pepe Leal lerobbant, tengerparti éttermében zajlik, és akkor kapcsolódunk be, amikor kiderült, hogy Sergi Roca sok Michelin-csillagos séf a bártulajdonos fia. Sergi megígéri, hogy segít felfuttatni a helyet, de a valódi kilétét nem fedik fel a nyilvánosság előtt. 

A hír kapcsán a médiavállalat programigazgatója, Fischer Gábor elmondta: 

„2019 év végén figyeltünk fel a Pepe’s Bar című sorozatra és a 2020-as Miami Natpe vásáron már előrehaladott tárgyalásokat folytattunk. Az elmúlt másfél évben a magyar adaptáció megvalósítása zajlott és annyit még elmondhatunk, hogy a TV2 fikciós sorozatgyártásnak fontos mérföldköve lesz.”

Magyar sorozatok a tévében: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top