nlc.hu
Szabadidő

Visszatér az 500 című vetélkedő

Rónai Egon vezetésével visszatér az 500 című vetélkedő az ATV-re

Április 19-től újra látható az ATV nagy sikerű formátuma.

2019-ben volt először 500 az ATV-n, ami egyben a csatorna első tudásalapú vetélkedő. A Sorozatwiki azt írja, a műsor három év után visszatér a képernyőre, Rónai Egon vezetésével. A formátum lényege, hogy a játékosnak 500 kérdésre kell válaszolnia, hogy megnyerje az 50 milliós fődíjat. Ha azonban három egymást követő kérdésre is rosszul felel, akkor kiesik. A vetélkedő április 19-től kedd, szerda és csütörtök esténként lesz látható.

500 atv

Logó: ATV

„Az ATV idén több szuperprodukciót tervez. Április 3-án nagyszabású választási műsort sugárzunk. Néhány héttel később indul az 500 második évada, amit egészen júniusig láthatnak a nézők. Szembe megyünk az árral, célunk az intelligens szórakoztatás. Három évvel ezelőtt a televízió egyik legsikeresebb produkciója volt az 500, melynek műsorvezetője idén is az ATV ikonikus arca, Rónai Egon lesz. Ősszel pedig terveink szerint újra látható lesz másik sikeres vetélkedőnk, a Géniusz, Gundel Takács Gáborral – árulta el a lapnak a csatorna vezérigazgatója, Németh S. Szilárd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top