nlc.hu
Szabadidő

Tehetségkutató a Showder Klubon

Standup versennyel tér vissza tavasszal a Showder Klub

A legnagyobb közép-európai standup verseny látható tavasszal az RTLII-n.

A producerek közel 6000 jelentkezőből választották ki azt a 16 szerencsés jelentkezőt, akik a képernyőn két adásban mérik össze tudásukat a fődíjért: az RTL Klub televíziós szerződéséért a Showder Klub következő évadaiban.

A tehetségkutató zsűrijében Ráskó Eszter, Dombóvári István és Mogács Dániel foglal helyet, míg a backstage-ből Felméri Péter és Szabó Balázs közvetíti a kulisszák mögötti eseményeket. A házigazda: Csenki Attila. A „Félőrültek Éjszakája” a Showder Klub legújabb évada előtt, március 27-én és április 3-án vasárnap, 21 órakor jelentkezik.

félőrültek éjszakája

Fotó: RTLII

Április 17-től pedig a Showder Klub a már megszokott környezetben és időben, vasárnaponként, 21 órakor az RTLII-n jelentkezik immáron a 28. évadával. Műsort vezet majd Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán, Orosz György, Ráskó Eszter, Csenki Attila, Benk Dénes és Magyed is. Fellép többek között Ács Fruzsina, Dombóvári István, Hajdú Balázs, Tóth Edu, Trabarna, Mogács Dániel, Somogyi András és Janklovics Péter is, a műsorban pedig feltűnnek a Félőrültek Éjszakája legjobbjai is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top