nlc.hu
Szabadidő

A TV2 új sorozata remek színészeket sorakoztat fel

„Nemsokára kiderül, jók-e a megérzéseim” – Mucsi Zoltán a Pepe című sorozattal kapcsolatban

Otthon nem egy fő szakács Mucsi Zoltán.

Április 10-én, dupla résszel startol a TV2 új fikciós sorozata, a Pepe. Az új magyar sorozatban olyan nagyszerű színészek szórakoztatják majd a nézőket mint, Mucsi Zoltán, Simon Kornél, Básti Juli, Vándor Éva, Kovács Lehel és Fenyő Iván

Mucsi Zoltán

Mucsi Zoltán, alias Pepe

Hétfőn a szereplőkkel és alkotókkal együtt a sajtó munkatársai is kaphattak egy kis ízelítőt a sorozatból. A főszerepben Simon Kornél egy sztárséfet alakít majd, Mucsi Zoltán pedig egy étterem-tulajdonost, akiről kiderül, hogy a séf vér szerinti édesapja. A történet szerint Pepe, azaz Mucsi Zoltán, egy dunaszéphelyi éttermet vezet, mely a csőd szélén áll, Kollár Gábor sztárséf, azaz Simon Kornél, miután megtudja, hogy Pepe az édesapja, segíteni szeretne megmenteni a bukástól az éttermet. Ez rengeteg humor és konfliktus forrása lesz majd. Az adaptáció eredeti verziója egyébként spanyol, mely 2014 és 2016 között futott Spanyolországban, Pepe’s Beach bar címen. 

A nagy nevekből álló szereplőgárda hozza a kívánt színvonalat és természetesen poénokból sincsen híján az alkotás. A sajtóvetítés után a sorozat címadójával Mucsi Zoltánnal beszélgettünk. „A való életben, ha választani kell, akkor a magyaros kaja az, ami a szívemhez közel áll, de természetesen bármit megeszek, tésztát mindenfélét, spanyol ételeket, paellattól kezdve bármit” – mondta a színész arra, hogy a sorozatban az éttermében leginkább az igazi magyaros ételek, amik terítéken vannak.

Elmondása szerint azonban a valóéletben ritkán főz, ha mégis, inkább leveseket készít. Arra is kitértünk, látta-e a sorozat eredeti verzióját.  „Nem néztem meg a spanyol verziót, tudtam, hogy ez egy adaptáció, talán majd akkor, ha mi itt ezzel végeztünk. Én azt gondolom, hogy ez egy szerethető, kedves sorozat lesz, de ki fog derülni pár héten belül, hogy jók-e a megérzéseim” – zárta szavait Mucsi. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top