nlc.hu
Szabadidő

Dér Heni kockahasat villantott

Dér Heni kockahasat villantott a konditeremben

Az énekesnő sokat edz, ez látszik is rajta.

Tavaly májusban született meg Dér Heni kisfia, az énekesnő pedig viszonylag hamar belevetette magát az edzésbe, hogy visszanyerje a szülés előtti alakját. Erre nem is kellett sokat várni, Heni nagyszerű formában van, amit meg is mutatott. A fotót itt tudod megnézni.

Dér Heni

Fotó: Smagpictures

„Lassan elkezdődik a nyári szezon” – írja az énekesnő, aki látszólag már felkészült a beach body-s időszakra. A kommentelők egytől egyig odavannak Dér Heni szuper alakjáért, sokan kíváncsiak rá, hogy miként érte el ezt a fantasztikus formát. 

Heni egyébként nemrég arról vallott, mennyire változtatta meg az életét az anyaság. „Sokkal könnyebben mondok nemet, mint valaha, ha valami olyan munkával keresnek meg, amiben túl sok a kompromisszum és elvárás, és rengeteg lemondással járna… Félreértés ne essék, attól még a kihívások embere vagyok, csak már nem mindenáron szeretném a világ összes pénzét megkeresni… Az már korábban megtörtént, ha szerencsések vagyunk…” – írta közösségi oldalán a sztármami.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top