nlc.hu
Szabadidő

Exatlon versenyzői szembesültek Csollány Szilveszter halálával

Sokkolta az Exatlon versenyzőit Csollány Szilveszter halála

Az Exatlonban megismert barátai tavaly év végén azzal a tudattal utaztak az All Star évadba Dominikára, hogy Csollány Szilveszter válságos állapotban van.

Az Exatlon szigorú nemzetközi szabályai szerint a játékosoknak teljesen elzárva kell megküzdeniük az akadálypályákkal, a külvilágtól elzárva kell éljenek, amíg versenyben vannak. Így barátjuk halálát sem közölhették a versenybe aktív versenyzőkkel. Csupán a kiesés után, illetve a játék végén kapták vissza a telefonjukat, akkor olvasták először, mi történt Csollány Szilveszterrel.

csollány szilveszter

Az Exatlon stábja is búcsúzik (Fotó: TV2)

„Sokkolt, teljesen ledöbbentett, ami történt vele. Odakint is rengeteget eszünkbe jutott, hiszen ott kezdődött a barátságunk, együtt versenyeztünk vele, közel engedett bennünket magához. Tanácsokkal látott el bennünket, és a barátságát adta, amiért nagyon hálás vagyok. Számomra mindig is egy igazi sportlegenda volt, elképesztő, hogy egy csapatban küzdhettem, futhattam az olimpiai bajnokkal. Talán három hétig volt együtt kint az a Bajnok csapat, de életre szóló élményeket szereztünk együtt. Miután hazaértünk, utána is rendszeresen összejártunk, pedig az ország különböző pontjain lakunk. Nagyon nehéz elhinni, hogy soha többé nem találkozunk vele!” – mondta a Borsnak Kempf Zozó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top