nlc.hu
Szabadidő

A Jóban Rosszban utolsó epizódja

Így ér véget a Jóban Rosszban

A SuperTV2 leadta a Jóban Rosszban utolsó részét. 17 éven keresztül volt képernyőn a sorozat.

A sorozat utolsó részében elvarratlan szálakat is le kellett zárniuk a készítőknek, alább viszont spoilerek következnek. Miként a 24.hu szemlézte, az utolsó jelenetekben a következő dolgok történtek:

  • „Eljött az a pillanat, amikor úgy dönthetünk, mind beszállunk abba az autóba, és elmegyünk innen messzire!” – mondja Madár Veronika az egyik utolsó jelenetben, miközben több szereplő arról tanakodik, beszálljanak-e egy autóba, hogy elhagyják a Csillagvirág Klinikát. Madár és Barabás Kiss László karakterei végül egy veterán autóba ülnek, majd elhajtanak a klinikáról.
  • A Gazdag Tibor által alakított dr. Pongrácz Péter szerelmet vall dr. Márton Lucának, akit Antalfi Anett alakított, ezzel záródik a sorozat.

A sorozat Facebook-oldalán a nézők is véleményezték a finálét, nagyon sokan nem voltak megelégedve a látottakkal, voltak, akik egyenesen botrányosnak és semmilyennek tartották a zárórészt. 

Így ér véget a Jóban Rosszban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top