nlc.hu
Szabadidő

Eddig forgat a Jóban Rosszban stábja

Itt a vége: ekkor zár be a Csillagvirág klinika

Hamarosan eljön a búcsú ideje a stáb számára, már csak pár hétig forgatnak.

Nemcsak a Barátok közt kerül le a képernyőről, hanem egy másik magyar sorozat is, a Jóban Rosszban stábtagjainak nemrég bejelentették, hogy nemsokára véget ér a 16 éve tartó széria. 

„Kiemelt hangsúlyt fektetünk a jövőben a tematikus kábelcsatornáink saját gyártású tartalmainak fejlesztésére, így a Jóban Rosszban programstratégiai okokból véget ér. Nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, hiszen a sorozat a TV2 Csoport történetének fontos része volt az elmúlt 16 évben. A változtatás azonban lehetővé teszi, hogy a csatornáinkra még több saját gyártású produkciót készítsünk” – indokolta meg a döntést  a TV2 Média Csoport vezérigazgatója, Pavel Stanchev.

Ugyan a nézőknek még bőven lesz ideje elbúcsúztatni a sorozatot, stábnak erre csak hetei vannak, a Blikk ugyanis úgy tudja, már csak alig több mint egy hónapig zajlik a forgatás, július végével pedig végleg bezár a Csillagvirág klinikának otthont adó stúdió.

jóban rosszban stáb

Jóban Rosszban-stáb (Fotó: SuperTV2)

A Jóban Rosszban szereplői akkor és most:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top