nlc.hu
Szabadidő

A rendőrség nyula a legcukibb

Robban a cukiságbomba a rendőrségnél, bemutatták Gézát

Csudaédes nyuszit posztoltak az Instagramon.

„Ő itt Géza, úgy 5 éves lehet – kezdődik a magyar rendőrség húsvéti Instagram posztja, és így folytatódik: – Félénk, szürke, jóképű nyuszifiú, aki szerencsés. Géza ugyanis mentett kiskedvenc. Nem ismerjük az előéletét, sem a gazdát, aki magára hagyta, amikor megbetegedett. Azért szerencsés, mert állatmentők magukhoz vették, meggyógyították, majd kolléganőnk meglátta, megszerette és örökbe fogadta. Azóta ő is kék családunkhoz tartozik, és egy fotózás erejéig most még a csíkost is kipróbálhatta.
Gézát nemcsak azért mutatjuk be, mert a megjelenése mindenkit megmosolyogtat, hanem hogy vele együtt felhívjuk a figyelmet az ünnep utáni tragikus időszakra. Sajnos még mindig sokan ajándékoznak élő állatot húsvétra, hiszen a nyuszik aranyosak, a gyerekek pedig nagyon örülnek nekik. Aztán ahogy elmúlnak az ünnepek, sokszor a kezdeti lelkesedés is alábbhagy, és megszaporodik a szabadon kóborló, sorsukra hagyott szőrmókok száma. A nyusziknak is több törődésre van szükségük napi tíz perc simogatásnál, és minden cukiságuk mellett a tartásuk költséges, időigényes.
Többségük nem olyan szerencsés, mint Géza, hogy új családra találjon. Most ő és mi mindannyian arra kérünk, csak akkor vegyél élő nyuszit, ha a következő tíz húsvétot is vele szeretnéd ünnepelni! Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk! 🐰”

Húsvéttal kapcsolatos írásaink itt olvashatók

Robban a cukiságbomba a rendőrségnél, bemutatták Gézát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top