nlc.hu
Szabadidő

Tízezrek követik az interneten a bölcsődés „gazdát”

Tízezrek követik az interneten a bölcsődés „gazdát”

A hároméves angol kisfiúnak már saját traktorja is van és egy TikTok oldala, ahol nyomon lehet követni kalandjait a farmon.

Egy traktor rajongó háromévesért őrült meg a a TikTok közönsége. Tommy Summerbell egy farmon él a családjával a északkelet-angliai Hartlepoolban és teljesen megszállottja a mezőgazdasági járműveknek elvileg azóta, hogy édesapja először vitte magával traktorozni mindössze kétnapos korában. – számolt be a Metro.co.uk.

traktor, szivárvány

Képünk csupán illusztráció (Fotó: Pixabay)

A kisfiúnak – akinek cseppet sem meglepő módon a „traktor” és a „markoló” voltak az első szavai – ma már saját, kis méretű traktorja van, de szívesen megy ki édesapjával is napi szinten a nagy cséplőgéppel a földjükre. Ha ezen és a heti két nap bölcsödén kívül marad ideje,  a farmon található állatokat – kutyákat, csirkéket, birkákat, teheneket, lovakat és alpakákat – gondozza.

Az apró gazda hétköznapjairól édesanya, Kate Weightman osztott meg két hónapja néhány képet a TikTok közösségi oldalon és nagyon nagy sikere volt a kisfiúnak. Olyannyira, hogy a @little_farmer_tommy oldalnak azóta már több mint 55 ezer követője van. Tommy édesapja David Summerbell egész életében gazdálkodott, mint ahogyan apja, nagyapja, dédapja és ükapja is. Ennek ellenére a szülők nyomatékosították, ha Tommynak később más vágyai lesznek és más jövőt választ magának, nem állnak majd az útjába. Egyelőre a kisfiú mindenesetre nagyon boldognak tűnik a farmon.

A TikTok közösségi oldalon időről-időre felbukkannak különleges, valamiben kifejezetten tehetséges gyermekek, akiknek rövid időn belül jelentős követői bázisa alakul ki. Ilyen például Kaia Aragon is, aki magának tervez és varr ruhákat noha mindössze kilenc éves. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top