nlc.hu
Trend

Csak 9, de már ruhákat tervez és varr

Csak 9 éves, de már ruhákat tervez és varr

Sokan rajonganak Kaia Aragon egyedi darabjaiért, köztük Vera Wang divattervező is

Mindössze kilenc éves, de Kaia Aragon nevét máris sokan ismerik a divat világában. A kislány Coloradoban él és négy éves kora óta varr. Lelkesedését látva tavaly kapott a családjától egy varrógépet és egy szabóbabát. Azóta már több millió rajongója van az általa megálmodott és elkészített ruháknak, melyeket édesanyja rendszeresen megoszt TikTok oldalán keresztül. – írta meg a Daily Mail

varrógép

(Kép: Pixabay)

Rajongói közt van Vera Wang amerikai divattervező is, aki először kommentben jelezte, tetszik neki a kislány által tervezett egyik modell, majd egy kézzel írt levelet és egy hátizsákot is küldött a kislánynak.

Kaia édesanyja szerint lánya – akit otthon taníttat – mindig is nagyszerű, egyedi stílusérzékkel rendelkezett, ezt azonban nem tőle örökölte. A kislány arról álmodik, hogy egyszer saját divatcége lesz, ahol barátai és nővére is ruhákat tervez majd. Bátyját szintén alkalmazná, de őt elsősorban a modellek hajának elkészítésével bízná meg.

@middle.mom

Thanks to everyone who joined us on our live today! ❤️

♬ Superstar - Beatrich

Már most többen jelezték, hogy megvennék az egyedi ruhadarabokat, Kaia édesanyja azonban ezt nem engedélyezi. Szerinte fontos, hogy a divattervezés hobbi maradjon egyelőre a lánya számára. Olyasmi, ami örömet okoz neki és nem kötelességet jelent.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top