nlc.hu
Szabadidő

Nem használhatta a bolt vécéjét a kislány

Zokogott az 5 éves kislány, mert nem használhatta a bolt vécéjét

Az édesanya az áruház dolgozójától kérdezte meg, hogy a kislánya pisilhet-e a személyzeti mosdóban, de merev elutasítást kaptak.
Kislány a családjával egy bevásárlókocsi mellett egy szupermarketben

Kétségbeesett zokogásban tört ki egy 5 éves kislány egy angliai Tesco Expressben, miután nem engedték be a szupermarket személyzeti mosdójába, hogy ott pisiljen.

Mia Brooks az édesanyjával, a 35 éves Sarah Brooksszal ment vásárolni a stockporti üzletbe, amikor a kislánynak vécéznie kellett. Megkérdezték az egyik árufeltöltőt, hogy használhatják-e a mosdót, de a nő elutasította őket.

Mia hisztérikusan sírt, és azt mondta, hogy »nagyon kell vécéznem, anyu«. A boltban dolgozó nő pontosan látta, mennyire kétségbeesett és ideges a gyerek, és még a lányom is ránézett, és azt mondta neki, hogy »kérem«. Mindezek ellenére nyersen csak annyit mondott nekünk, hogy »nem, ezt csak a személyzet használhatja«

– idézte fel az esetet Sarah, aki hozzátette, hogy kislányát autizmus gyanúja miatt vizsgálják, ezért nagyon megviselték a történtek. 

Az üzlet alkalmazottja azt javasolta nekik, hogy menjenek az út túloldalán lévő kocsmába vagy a közelben lévő McDonald’sba.

Az édesanya szerint egyetlen gyereket sem szabadna ilyen helyzetben hagyni, ha kétségbe van esve, mert nagyon megalázó volt mindezt átélni.

Szintén egy áruházban hívott a természet egy török kisfiút, de ő megoldotta a helyzetet: megpillantott egy bemutató darabként kiállított vécét, és egyszerűen belekakilt.

(Mirror)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pexels/ Gustavo Fring)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top