nlc.hu
Szabadidő

Imádja Szandi az extrém sportokat

Szandi: „Nem tudok adrenalin nélkül élni”

Az énekesnő az extrém sportok szerelmese.

Szandi azon kevesek közé tartozik, akik nem ismerik a félelmet, sőt vonzza a veszély. Szerinte az adrenalin elképesztő erőket tud megmozgatni. A háromgyermekes énekesnő úgy véli, ő arra lett teremtve, hogy tökéletesen alkalmas legyen az extrém sportok űzésére. Kedvenc elfoglaltságairól a Mokkában mesélt.

Szandi

A légtornászat Szandi legújabb hobbija – Fotó. Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Én vonzom be a veszélyes sportokat. Egyszerűen nem tehetek róla. A Jóisten úgy teremtett engem, hogy jó érzékem van a sportokhoz” – vallotta be Szandi. Elmondása szerint remekül ment neki már az első alkalommal a síelés, a lovaglás és a wakeboardozás.

Nincs bennem félelem, valószínűleg azért. (…) A légtorna is ilyen, nem félek a forgásoktól, a magasságtól. Egyszerűen szeretem ezeket a sportokat. (…) Beleszerettem a légtornába 4 évvel ezelőtt” – árulta el, hozzátéve: “A gyerekeim és a férjem sem akarnak lebeszélni erről, mert ismernek, de ugyan féltenek. (…) Háromgyermekes édesanyaként azért a felelősségérzetem megvan, úgyhogy nem megyek bele nagyon veszélyes szituációkba. Ami kicsit veszélyesebb az 150 százalékosra le van próbálva“.

Olvass még Szandiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top