nlc.hu
Szabadidő

Herceg Erika izgul az új szerep miatt

„Beindította a karrierem, de ma már nem biztos, hogy vállalnám” – az ukrán Playboyban is szerepelt az X-Faktor új mentora, Herceg Erika

Erika bejárta Európát egykori zenekarával.

Herceg Erika lesz az X-Faktor új mentora. A Csobot Adél váltó szőke szépség az Rtl.hu-nak adott interjút, amiből kiderül, van egy olyan múltja is, amire nem szívesen emlékszik vissza. 

Herceg Erika

Herceg Erika (Fotó: Instagram)

„Pár évvel ezelőtt írt rólam egy magyar online híroldal. Akkor rám írt Verebély Marcell, az X-Faktor senior kreatív producere, és beszélgetni kezdtünk. Érdekelte a személyiségem és hívott egy mentorcastingra. Nagyon örültem ennek a felkérésnek, de nem sokáig örülhettem, mert a producerem azt mondta, hogy ez nem fér bele a koncertturnék közé, nem tudtuk volna összeegyeztetni az akkori karrieremmel. Most viszont eljött az én időm! Idén is rám írt Marci, és jöttem is a castingra” – mesélte a Kárpátalján született énekesnő, hogyan került a magyar X-Faktorba.

Azt is elmondta, ugrált örömében, amikor megtudta, hogy ő lesz az új mentor, és a műsor alatt igyekszik a szívére hallgatni. 

„Mindig a szívemre hallgatok, és ha érzek egy jó energiát, megérzem a tehetséget és azt gondolom, hogy valakiből ki lehet hozni a sztárt, akkor érte mindent megteszek majd. Arra tréningezem magam, hogy lélekben ott legyek és ne szalasszak el egyetlen tehetséget sem” – mondta

Erika elárulta, hogy majdnem tíz éve szerepelt az ukrán és az orosz Playboyban is, de ma már nem szívesen emlékszik erre vissza.

„Az a fotózás 2012-ben történt, mielőtt beléptem az együttesbe. Akkor az nagyon nagy szám volt, beindította a karrierem, de ma már nem biztos, hogy vállalnám. Nem szívesen nézem vissza azokat a fotókat, ha lehetne, ezt a fotózást kitörölném a múltamból. Azóta rengeteg fotózásom és címlapom volt az együttessel és szólóban is. Nagy büszkeséggel tölt el a 2019. októberi Maxim- és a 2020 decemberében megjelent kazah Cosmopolitan-címlapom.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top