nlc.hu
Szabadidő

Lottónyertes reakciója a nyeremény hallatán

Libabőrös videót tettek közzé a pillanatról, amikor a 40 éves Laura megtudta, mennyit nyert a lottón

Valószínűleg élete pillanatát örökítették meg a lottónyertesről.

Érzelmes pillanatot örökített meg egy videós, amikor egy logisztikai cég dolgozója rájön, hogy havi 10 000 fontot (4,4 millió forintot) nyert a Nemzeti Lottón az elkövetkező 30 évben.

A 40 éves Laura Hoyle és a 38 éves Kirk Stevens nyerték meg a Set For Life sorsolás fődíját a harmadik Covid-zárlat csúcsán, tavaly március 1-jén. A páros, akik a játék 2019-es indulása óta játszanak, a National Lottery alkalmazáson keresztül online vásárolták meg nyerőjegyüket.

Most megjelent egy videó, amelyben Laura döbbenten eltakarja a száját meglepetésében, és azt mondja: „Azt hiszem, beteg leszek”, ahogy megerősítik az életet megváltoztató hír igazáról.

A nottinghami házaspár azzal ünnepelt, hogy kinyitott egy üveg Proseccót, mielőtt még befejezték volna a hívást az operátorral.

A házaspár azóta vett egy házat, Laura feladta irodai munkáját, hogy szellemvadászatot folytathasson, és Kirk gyártómérnök, aki kifizette a mesterdiplomáját.

A Kirk által filmezett videóban Laura azzal kezdi a beszélgetést az operátorral: „Remélem, jól olvasom, de az alkalmazásban egy üzenetet kaptam, miszerint 10 000 GBP-t nyertem a következő 30 évre minden hónapban.

Csak ellenőrzöm, hogy ez igaz-e, mielőtt kilépek a munkámból.

Faye, a lottómunkás kuncog, és azt válaszolja: „Rendben, hadd nézzem meg. Tehát azt látom, hogy március 1-jén 30 éven keresztül havonta 10 000 fontot nyert. A Set for Life játék fődíja. Megerősíthetem, hogy ez valós.”

Laura felkiált: „Te most viccelsz!”, míg a megdöbbent Kirk csak annyit mond: „Rendben”.

A pár hitetlenkedve nevetni kezd, míg Faye megkérdezi: „Van fogalmad arról, mire költöd?” Mire Laura azt mondja: 

Nem! Úristen, komolyan, komolyan nyertem a lottón? Komolyan, komolyan nyertem a lottón? Azt hiszem,beteg leszek.

Laura felidézve a hívást elmondta, fizikálisan remegett, amikor rájött, hogy tényleg nyert. „Olyan furcsa volt kimondani ezeket a szavakat! Folyton azt gondoltam, hogy ez valami vicc; ez velünk nem történhet meg! És a nevetséges az volt, hogy miközben arra vártam, hogy Camelot visszahívjon, még mindig online kellett csatlakoznom a munkahelyi megbeszélésekhez. Alig tudtam megszólalni.”

Az életet megváltoztató hívás óta eltelt évben a pár elgondolkodott a történteken és a jövőn. Laura még mindig nem fogta fel teljesen, ami velük történt, de felmondott a munkájában, és olyan dolgokat csinál, amiket eddig nem tudott megtenni.

Van, aki nem 30 évre nyert, hanem 30 évig játszott, mire nyert. Van remény…

lottónyertes nő meglepődése

Képernyőfotó: Daily Mail

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top