nlc.hu
Szabadidő

Hollandiában próbál szerencsét Vavra Bence

Vavra Bence: „Megfordult a fejemben, hogy külföldi karriert is szeretnék építeni”

A Sztárban sztár után az utcán és a reptéren is sokan felismerik Bencét.

Vavra Bence nyerte meg a Sztárban sztár nyolcadik évadát, és azóta sem állt meg az élet körülötte. Az énekes éppen Hollandiában tartózkodik, ahol a kikapcsolódás mellett legújabb számán is dolgozik. 

Vavra Bence

Vavra Bence (Fotó: Instgram)

„Elsősorban feltöltődni jöttem Hollandiába, de Amszterdam mellett van egy neves stúdió, ahova kimegyek dalokat írni, illetve befejezem a következő dalomat, ami júniusban jelenik meg – mesélte a Blikknek Bence. – Megfordult a fejemben, hogy külföldi karriert is szeretnék építeni, ezzel a céllal jön létre a dalszerző tábor is. Egy héten keresztül neves külföldi és hazai dalszerzőkkel és zenei producerekkel. Lesz közte magyar és angol nyelvű is” – mondta az énekes, majd hozzátette, nagyon jól esik neki, hogy az utcán és a reptéren is megismerték, és gratuláltak neki. A menedzsmentjével azon dolgoznak, hogy minél nagyszerűbb produkciót tudjanak nyújtani a közönségnek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top