nlc.hu
Szabadidő

Hetekig nem tudta, hogy nyert a lottón

Hetekig nem tudta, hogy százmilliókat nyert a lottón

Az amerikai férfi több hétig nem ellenőrizte a lottószelvényét, így nem is tudta, hogy 1,23 milliárd forintnak megfelelő összeget nyert.
Lottószámokat ikszelnek egy lottószelvényen

Egy michigani férfi 3,39 millió dollárt, átszámítva 1,23 milliárd forintot nyert a lottón, de jó ideig fogalma sem volt arról, hogy rámosolygott a szerencse. 

A 45 éves Battle Creek-i férfi rendszeresen lottózik, az egydolláros Lotto 47 nevű játékot szokta venni.

Mindig csak egy lottószelvényt veszek, az eladók általában megkérdezik: »Csak egyet?« De én mindig azt válaszolom, hogy egyetlen szelvény is elég a nyeréshez

– mondta a lottónyertes, és milyen igaza volt.

Néhány hétig azonban fogalma sem volt arról, hogy nyert. Aztán egyik nap a felesége beolvasta a szelvényt a telefonos applikációval, és azt mondta: nyertünk.

Biztos voltam benne, hogy csak viccel. De amikor elkezdett sírni, tudtam, hogy nem tréfál

– emlékezett vissza a szerencsés férfi a sorsdöntő pillanatokra.

A nyereményét végül egy összegben vette fel, ami így kevesebb ugyan, mintha a rendszeres kifizetést választotta volna, de még így is 2,3 millió dollár, nagyjából 833 millió forint ütötte a markát. Azt tervezi, hogy a pénz nagy részét beteszi a bankba, és egy időre elfelejti, hogy mekkora összeget nyert.

Egy másik férfi majdnem lemaradt a bő 61 millió forintot érő lottónyereményéről, mert nem játszik gyakran, és az is kiment a fejéből, hogy vett egy lottószelvényt. 

(UPI)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top