nlc.hu
Szabadidő

Onyutha Judit párkapcsolata válságba került

Az egykori műsorvezető, Onyutha Judit párkapcsolata válságba került

Onyutha Judit párkapcsolata mélypontra kerülhetett.

A Bors azt írja, hogy az egykori műsorvezetőnő és párja között gyakori a vita, elköltözésről azonban eddig nem volt szó. Most azonban komolyabb mélypontra került a kapcsolatuk

onyutha judit

Onyutha Judit (Fotó: Facebook/Onyutha Judit/

 A bulvármagazin szerint pár órán keresztül volt látható csütörtökön Onyutha Judit hivatalos Facebook-oldalán egy elkeseredett üzenet: ”vége, valami megszakad”. A posztra azonnal jöttek is az érdeklődő kommentek, az egyikre pedig így válaszolt Judit: ”Zoli elhagyott.”  A poszt pár óra alatt eltűnt.

Onyutha Judit és párja, a szakácsként dolgozó Zoltán tíz évvel ezelőtt találtak egymásra. Judit nem sokkal a megismerkedésük előtt vált el a gyermekei apjától.

A Bors információi szerint a mostani mosolyszünetet is egy hangos veszekedés előzte meg, ezután írta ki Judit a Facebook oldalára, hogy Zoltán lehagyta őt.

A családi barátok úgy vélik, hogy az elmúlt közös évek elég erős talajt biztosítanak ahhoz, hogy megint kibéküljenek egymással, bár mindkét félnek komolyan dolgoznia kellene azon, hogy működjön a kapcsolatuk, különben előbb-utóbb eljön az utolsó összeveszés is. 

Onyutha Judit még pár hónappal ezelőtt vidám képet posztolt barátnőjével, Judyval, akivel egymás lelki támaszai, a legféltettebb titkaikat is megosztják a másikkal. Judit angolul is tanítja az énekesnőt, akinek a kislányát, Maját németből korrepetálja. Az nyelvtanításból élő Judit korábban arról is beszámolt, hogy milyen sokat sikerült fogynia, a diétájában ráadásul társa volt a párja is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top