nlc.hu
Sztárok

Ő Onyutha Judit párja

Onyutha Judit és párja együtt fogytak, összesen 40 kilótól szabadultak meg

Onyutha Judit a párjával fogyott, akit egyébként először mutatott meg.

Onyutha Judit 5 éve vonult vissza a nyilvánosság elől. Az egykori időjós ma már angol nyelvet tanít általános iskolásoknak, és az elmúlt hónapokban hatalmas változáson ment keresztül: 15 kilót fogyott egy formula segítségével. Nemcsak ő, hanem a párja is diétázott mellette, így együtt adtak le a felesleges kilókat.

Márciusban még 15 kilóval több voltam, de nem éreztem jól magam a bőrömben. Mindig tudtam, hogy Zoli milyen nőket szeret igazán, tudtam, hogy néztem ki, amikor egymásba szerettünk. Azonban ő soha nem tette szóvá, hogy elengedtem magam, sőt már idegesítette, hogy azt kérdezgettem, kövér vagyok-e. Mégis az motivált a legjobban, hogy újra olyannak lásson és úgy nézzen rám, mint régen” – mondta Onyutha Judit a Storynak, majd a párja vette át a szót, aki szintén elárulta, hány kilótól sikerült megszabadulnia. 

„113 kiló voltam, amikor már Juditról egymás után tűntek el a kilók, így én is késztetést éreztem arra, hogy változtassak. Az ő módszerével több ruhaméretet fogytam: így most 88 kiló vagyok, tehát 25 kilótól szabadultam meg” – mondta Zoli.

onyutha judit és párja

Onyutha Judit és párja, Zoli (Fotó: Story magazin)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top