nlc.hu
Sztárok

Onyutha Judit baráti viszonyban van a lányával

Igazi hölggyé cseperedett Onyutha Judit ritkán látott lánya, Panni

A televíziós személyiség gyermeke idén érettségizik.

Onyutha Judit úgy véli, lányával igazi baráti viszonyt ápolnak. Az egykori időjós szerint sok időt töltenek együtt, sőt, a ruhatárukat is megosztják egymással. 

„Panni most 20 éves, eszméletlenül gyorsan rohan az idő mellettünk. Lázasan készülünk az érettségire, Panni nyelvi előkészítőre járt, és év vesztes is volt, ezért most fejezi be a gimit. Nagyon szeretünk együtt lenni, rengeteg közös programunk van. Nem csak anya-lánya kapcsolat van köztünk, Panni a legjobb barátnőm is egyben, mindent megbeszélünk. Ő is bízik bennem, és megosztja velem a titkait. A két fiú – a párom és a fiam – eléggé szótlanok, Pannival mi vagyunk a csacsogó pár, szeretem őt hallgatni. Együtt szoktunk menni wellnesselni, shoppingolni. Gyakran csinálunk anya-lánya napot. Cserélgetjük egymás ruháit. Mikor pár éve 15 kilót híztam, a legtöbb ruhámat Panninak adtam, olyanokat is, amelyekben a nézők a képernyőn láthattak. Most újra jók rám! Az interneten regisztráltam, és kipróbáltam egy nemzetközi kutatásokra építő tudományos formulát. Kiderült, hogy egy indiai kaktuszkivonat hatására a zsírok egy része nem képes lerakódni, így a csípőm és a fenekem is formásabbá vált, és helyreállt az emésztésem is. Nem kellett éheznem a fogyáshoz, a kúra hatására kisebb adagokkal is jól lakom ma már” – magyarázta az édesanya, aki arról is beszélt, mennyire hiányozni fog neki a gyermeke, ha egyszer elmegy. 

„Nem is szerettem régen strandra járni, ha a gyerekek miatt muszáj volt mennem, akkor is nagyon rosszul éreztem magam. Most a lányommal nagyon szívesen megyünk fürdőkbe. Pannival egészen összenőttünk, nem tudom mi lesz velem, ha elmegy kollégiumba, hiányozni fog” – mondta el Onyutha Judit, aki nemrég macskanő jelmezben pózolt.

Onyutha Judit

Fotó: Onyutha Judit

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top