nlc.hu
Sztárok

Onyutha Juditék fogyása

Onyutha Judit a párjával összesen 38 kilót dobott le

Fogyása után teljesen megváltozott az egykori időjós élete.

Onyutha Judit és a 20 éves lánya, Panni imádnak együtt shoppingolni, illetve wellness-fürdőbe járni. Elmondásuk szerint nemcsak egyszerű anya-lánya kapcsolat az övék, hanem legjobb barátnők is. Hasonló az ízlésük és a méretük is, ezért a ruhatárukat is gyakran megosztják egymással. A pandémia alatt azonban elmaradt a ruhacsere, mivel az egykori időjós 15 kilót szedett magára.

Onyutha Judit,

Onyutha Judit a 15 kiló plusszal – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Onyutha Judit az érzelmi megpróbáltatásokat és a stresszt bánatevéssel próbálta kompenzálni, így hónapról hónapra nagyobb méretet viselt. A koronavírus-járvány okozta bezártság pedig ezt csak tetézte. Próbálkozott ugyan lefogyni (például sosem ebédelt együtt a családjával, mert félt, hogy visszahízik), de újra és újra kudarcba fulladt. Végül kipróbált egy gyógynövényalapú formulát, ami – mint mondja – rengeteg csodaszert tartalmaz.

Onyutha Judit

Onyutha Judit és a párja, Zoli a gigafogyás után – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Nekem nagyon sokat segített, sőt nemcsak nekem, hanem a páromnak, Zolinak is. Zoli 23 kilótól szabadult meg kevesebb mint egy év alatt, én pedig 15 kilótól” – árulta el a Tények Pluszban Onyutha Judit. Azaz összesen 38 kilót dobtak le együtt.

Onyutha Judit

Onyutha Judit és Zoli összesen 38 kilótól szabadult meg – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

A kétgyermekes, egykori időjós amúgy nemrégiben fürdőruhában állt a kamerák elé, hogy megmutassa, ötvenhez közeledve sem lehetetlen elérni a vágyott alakot. “Ezzel a fotózással azt szeretném megmutatni a nőtársaimnak, hogy igenis sikerülhet! Már nem akarom zsákruhákkal takargatni magam, ahogy eddig tettem, hiszen újra jól érzem magam a bőrömben” – nyilatkozta akkor Onyutha Judit, akinek a pluszkilóihoz egy családi tragédia is közrejátszott, valamint az is, hogy a karrierje nem úgy alakult, ahogy szerette volna. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top