nlc.hu
Szabadidő

Samantha Jones visszatérhet a Szex és New York következő évadában

Samantha Jones visszatérhet a Szex és New York következő évadában

Felröppent a pletyka, hogy Samantha visszatér a sorozatba. Valamilyen formában.

Ahogy azt mi is megírtuk, az HBO berendelte az És egyszer csak… 2. szezonját, melyben – az 1. etaphoz hasonlóan – Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Krisitin Davis lesznek a főszereplők. Az biztos, hogy a széria az HBO Max-ra érkezik majd, azonban a premier időpontjáról egyelőre nincs információ.

Kim Cattrall és Sarah Jessica Parker az utcán sétál

Kim Cattrall és Sarah Jessica Parker a Szex és New York című film egy korábbi forgatásán (Fotó: Getty Images)

Most pedig arról pletykálnak, hogy a két legjobb barátnő, Samantha és Carrie a második évadban is sms-eznek, sőt, Michael Patrick King showrunner a Varietynek titokzatosan azt is elmondta, hogy a karakter valamilyen formában része lesz a második évadnak. Ennél többet azonban nem árult el.

Az új sorozat indulása előtt a Samantha Jones karakterét eljátszó Kim Cattrall és Sarah Jessica Parker a Szex és New York című film forgatásán  határozottan nemet mondott a szerepre, és egy közleményében arra utalt, hogy nem jó a kapcsolat közte és Sarah Jessica Parker között. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top