nlc.hu
Szabadidő
Augusztus 5-ig nézhetőek a Digi Sport csatornái

A Digi Sport csatornái mennek, de jönnek újak

DIGI Magyarország és az Invitel augusztus 5-től két új sportcsatornát vesz fel a kínálatába.

Mindenkit meglepett, amikor napvilágot látott a hír, hogy 13 év után megszűnik népszerű Digi Sport mindhárom csatornája. Az azóta már megerősített információ több sportrajongót is megviselt, hiszen a Digi sportcsatornái korábban hatalmas népszerűségnek örvendtek – írta a Blikk.

előkészítik a szöglet rúgást

(Fotó: Pixabay)

A Digi mostani közleményében már feltüntette, hogy augusztus 5-én szűnik meg „a saját gyártású és évek óta veszteségesen működő DIGI Sport három adója”. A cég azonban egyúttal új csatornák indulásáról is beszámolt, illetve jelezte azt is, hogy a Digi Sport közkedvelt utánpótlás magazinműsora, a Nap Hőse például továbbra is látható lesz, csak egy másik csatornán.

Ezek a változások lesznek:

  • A Network4 csoporthoz tartozó ARENA4 és a MATCH4 sportcsatornák váltják a Digi Sport augusztus 5-től megszűnő saját gyártású adóit. Magyarországon elsők között a DIGI és az Invitel előfizetői nézhetik az újonnan induló MATCH4 adásait, ahová átköltözik a DIGI Sport népszerű utánpótlás magazinműsora, a Nap Hőse.

 

  • A változásnak köszönhetően az amerikai futball visszatér a DIGI kínálatába, az NFL rajongóinak külön jó hír, hogy az élő körkapcsolásos műsor, a RedZone is elérhető lesz az ARENA4+ streaming szolgáltatáson keresztül.

 

  • Szeptember 1-jétől kikerül a DIGI kínálatából a FilmNow, amit az otthoni minőségi mozizás élményét kínáló FilmBox Extra HD vált. Szeptember 1-jétől új csomagajánlat részeként FilmBox Pak néven kerül a kínálatba a FilmBox Premium, a FilmBox Extra HD, a Filmbox Stars és a FilmBox Family.

 

  • Szintén szeptember 1-től megszűnik a DIGI World, a DIGI Life, a DIGI Animal World, a H!t Music Channel és a Music Channel. Az ismeretterjesztő adók helyett induló új csatornákról a DIGI a későbbiek során értesíti előfizetőit.

 

  • A DIGI Magyarország és az Invitel augusztus 5-től felveszi kínálatába a népszerű ARENA4 és az újonnan induló MATCH4 sportcsatornákat, ezzel párhuzamosan a saját gyártású és évek óta veszteségesen működő DIGI Sport három adója beszűnteti adását. A népszerű utánpótlás magazint, a Nap Hősét, a Magyarországon elsők között a DIGI és Invitel előfizetőinek elérhető MATCH4 sugározza majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top