Sztárok

Csodával határos módon úszta meg élve a Digi Sport riportere, Faragó András: „50 métert gurultam le a völgybe”

Faragó Andrásnak óriási szerencséje volt, csak a kocsi bánta a zuhanást.

Faragó András a Digi Sport riportere, aki már évek óta Amerikában él, és onnan jelent a csatornának. A tévés nemrég apa lett, ám a boldogságát a minap egy hatalmas baleset árnyékolta be. András Los Angeles felett, a hegyekben autózott, amikor az autójával együtt a mélybe zuhant, konkrétan 50 métert gurult lefele, ám csodával határos módon túlélte a szörnyű balesetet. 

„Egy szép napnak indult, de nagyon rosszul is végződhetett volna. Sajnos ezzel a fehér gyönyörűséggel egy szakadékba zuhantunk Los Angeles felett a hegyekben. Nem száguldoztam, nem vagánykodtam, de megtörtént: többször átfordulva a tetőn, 50 métert gurultam le a völgybe. Teljes útzár, helikopteres mentők, minden volt. Az egyik rendőr csodálkozott, hogy megúsztam, mert ezen a szakaszon a balesetek általában halálosak… A rossz hír: a szépséges 911 RS America totálkáros lett. A jó hír: egyedül voltam, az autó megmentette az életemet, sőt csodával határos módon nem lett semmi bajom (na jó, a biztonsági öv megégette a kulcscsontomat). És a legjobb: a kocsi tulajdonosa még mindig a barátom! Szóval ma van az új első szülinapom!” – írta a közösségi oldalán a sportriporter. 

Csodával határos módon úszta meg élve a Digi Sport riportere, Faragó András: ,,50 métert gurultam le a völgybe"

Kapcsolódó cikkek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top