Szabadidő

Bizony a különböző csillagjegyek másképp játsszák a szerencsejátékot (X)

Nagy kérdés, hogy van-e összefüggés a csillagjegy és a szerencsejáték között? Ha van, akkor érdemes továbblépni arra, hogy miként kapcsolódik a kettő egymáshoz, és milyen csillagjegyűek tudnak jobbak lenni a szerencsejátékban.

Az asztrológiai tényezők a szerencsejátékokban játszott szerepe heves vita tárgyát képezik. A szerencsejáték-horoszkóp egyszerűen azon tényezők összességét jelenti, amelyeket figyelembe kell venni, mielőtt valaki nekiáll játszani. A fogadási oldalak ugyan ezzel nem foglalkoznak, de azzal igen, hogy a lehető legjobb opciót kínálják. Most azonban következzenek a különböző csillagjegyek, illetve az, hogy ezek hogyan jelennek meg a különböző szerencsejátékokba.

Bizony a különböző csillagjegyek másképp játsszák a szerencsejátékot (X)

Kos: versengés, tudatosság

A Kosok versengő természetüket nagyon könnyen saját hasznukra tudják fordítani, főleg akkor, amikor az a cél, hogy nyerni kell, amikor a győzelemhez karakteres személyiségre van szükség. A Kosok többsége a játék öröméért játszanak, így akkor sem hagyják abban a szerencsejátékot, ha a játék a nap végén nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt ők szeretnék.

Bika: csak előre

A Bikák „veszélyes” szerencsejátékosok: makacsok és vágynak arra, hogy minél több pénzt keressenek. Tele vannak szenvedéllyel. Hajszolják a szerencséjüket. Ezért ennek a csillagjegynek a képviselői általában különböző előnyöket keresnek a kaszinókban, mint például befizetés nélküli bónuszok, az ingyenes bónuszok és nyerőgép-pörgetések.

Ikrek: bízik magában

Az Ikrek az a szerencsejátékos, aki főképp az ösztöneiben bízik. Szeret mindent kipróbálni, amit csak lehet. Ami a legjobban illik hozzá az a kocka, a póker, a bingó, a blackjack és a rulett. Ha jó napot fog ki, nagyon sokat nyerhet.

Rák: saját utat jár

A Rákok saját feltételeik szerint játszanak. Szeretik a kényelmet, ezért szeretnek az otthonukból játszani, s teszik ezt azért is, hogy összeszedjék gondolataikat, és megalapozott döntéseket hozzanak. Fontos számukra az intuíció, ami főleg a bingóban és a blackjackban jöhet igazán elő.

Bizony a különböző csillagjegyek másképp játsszák a szerencsejátékot (X)

Oroszlán, a győztes

Az Oroszlán bátortalan, azt akarja, hogy mindenki elismerje, hogy győztes. Emiatt a viselkedés miatt nagyon félelmetes tud lenni, ami tovább erősíti azt a tényt, hogy az Oroszlán csillagjegy szülöttei nagyon erőteljesek, ugyanakkor szellemesek tudnak lenni. Hozzájuk leginkább a jackpot nyerőgépek, a póker és a blackjack illik.

Szűz, de nem szűzies

A Szűz számító és kiváló stratéga, továbbá a szerencsejátékba egyáltalán nem visz érzelmet. Mindenhez, amit csak csinál, pragmatikusan közelít. Azt is mondhatnánk, a cél szentesíti az eszközt. Számára a rulett, a blackjack és a baccarat az a játék, amiben leginkább kiélheti magát.

A Mérleg, az mérlegel

Ez a csillagjegy-típus nem mondható rugalmasnak a szerencsejáték-stratégiák tekintetében. Egyszerre szeretnek különböző stratégiákat kipróbálni, ugyanakkor nagyon kellemetlenül érezhetik magukat, ha az általuk kitalált stratégia nem úgy működik, ahogy azt várták. Ennek ellenére a nyerőgépes játékokban jeleskednek.

Skorpió: lelkes, nyitott

A Skorpiók lelkesek és nyitott a tanulásra. Ha pedig megvan a tudás, megvan az önbizalom. Ez pedig a szerencsejátékok során hozott döntéseikben megmutatkozik. Egy Skorpió bármilyen kaszinójátékban képes magas szinten teljesíteni. Továbbá türelmes és tud kockáztatni is.

Bizony a különböző csillagjegyek másképp játsszák a szerencsejátékot (X)

Nyilas, jól céloz

A Nyilasok felfedezők, jól teljesítenek az újabb játékok felfedezésében, megértésében. Győztes mentalitásúak, addig mennek, amíg nem nyernek. A különböző nyerőgépek és a bingó az, amiben kiteljesedhetnek.

Bak: átlát a szitán

A Bakok azok, akik átlátnak a szitán. Nagyon gyorsan megértik az egyes szerencsejátékok működését, azt, hogyan is kell azt jól játszani.

Szeretnek olyan játékokat játszani, amelyeknek köze van a stratégiához. A póker és a blackjack a bakok játékai.

Vízöntő, a született játékos

Ha Vízöntő vagy, akkor te egy született játékos vagy. Olyan beleérző képességgel rendelkezel, amivel kevesen. Logikusan és okosan játszol. Tudod, mit és hogyan kell csinálnod a siker érdekében. A póker az a játék, amiben a legjobb lehetsz.

Határozatlan halak?

A Halakra gyakran mondják, hogy „határozatlanok”, mert időbe telik, amíg eldöntik, melyik számukra a legjobb szerencsejáték. De a végén ők örülhetnek, mert mindig jól jönnek ki a meghozott döntéseikből. Érzelemvezérelt döntéseket hoznak, amik sokszor fantasztikus profitot eredményeznek. Persze, azért oda kell figyelniük, nehogy túlzásba essenek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top