nlc.hu
Szabadidő

Kulcsár Edina a görögországi balhéról

Kulcsár Edina: „Nem volt balhé”

Az egykori szépségkirálynő szerint ezt nem kell túlgondolni.

Kulcsár Edina és párja, G.w.M Zakynthoson töltöttek pár napot múlt héten. Az egykori szépségkirálynőt egy kérdezz-felelek akcióban számon kérték, hogy miért mindig a gyerekek nélkül mennek vakációzni, amire válaszolt is.

Kulcsár Edina GWM

Fotó: Birton Szabolcs / Central Médiacsoport / Central

Most azonban nem ezért, hanem egy élő bejelentkezésben hallható balhé miatt beszélnek róla. A modell és rapper párja ugyanis – a hotel személyzete szerint – túl hangosan hallgatták a zenét, ami miatt szóltak nekik – ezt hallani lehetett a live-ban, amire Edina most reagált is.

„Nem balhé volt, csak hangosan hallgattuk a zenét (mármint másnak tűnt hangosnak), és mivel ott szólt nálunk, így nem hallottuk, hogy messziről mit beszélnek hozzánk. Ezért hangosan mondta egy ott dolgozó, aki hátul sétált, hogy halkítsuk le, mert zavarhat másokat. Márk meg erre viccesen reagált, gondolván, hogy úgysem érti. Én meg csak simán felhúztam magam, hogy miért nem lehet zenét hallgatni fényes nappal a saját kis részlegünkön. Ennyi. Balhénak azért ezt nem mondanám” – írta 24 órán át elérhető Instagram-történetében Kulcsár Edina.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top