nlc.hu
Szabadidő

Járai Máté megdicsérte Józan László testét

Járai Máté élő adásban bókolt Józan Lászlónak: „Nagyon jó a tested”

Józan László a Keresztanyu negyedik évadának forgatása apropóján járt a Reggeli stúdiójában Peller Mariann és Járai Máté vendégeként, és valósággal elárasztották bókokkal.
Józan László

Bár Józan László a beragadt elektromos kapuja miatt csak késéssel ért oda a reggeli műsor stúdiójába, a két műsorvezető így is el volt ragadtatva, amikor meglátták a színészt, aki bevallotta: kicsit kipattintotta magát a nyárra. Peller Mariann szájából csak úgy özönlöttek a dicséretek, a „Nagyon jól nézel ki” még a legfinomabb volt. Józan szerényen megjegyezte, hogy mindezek ellenére elégedetlen a testével.

Ezen mindkét műsorvezető elcsodálkozott, de míg Peller tovább dicsért, addig Járai visszafogott maradt. Erre Józan László megjegyezte neki, hogy ő még nem mondott semmit. Járai Máté mondta, hogy nem akarja a mondatait címlapokon viszontlátni, de azért Józan viccelődve csak kiprovokálta a végén belőle, hogy kétszer is elmondja neki: „Nagyon jó a tested”. Hogy mit tudtunk meg a Keresztanyu folytatásáról? Azt, hogy Igor nagyon szép történetet kapott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top