nlc.hu
Szabadidő

Ismerd meg Wendy-t, a struccokkal suttogót

Ismerd meg Wendy-t, a struccokkal suttogót!

Wendy Adriaens igazi sztár a TikTokon a maga több mint egymillió követőjével. Az emberek azért szeretik, mert a videóin hatalmas struccokkal játszik és ölelgeti őket.

Wendy Adriaens egy belga állatmentő farm, a De Passiehoeve boldog tulajdonosa, aki az állatokkal teli életéről napi szinten posztol rövid, jópofa struccos videókat. Sok ilyen videón bátran ölelgeti ezeket a méretes madarakat, pedig az Encyclopaedia Britannica a világ hat legveszélyesebb madara között tartja számon őket. Wendy a férjével még évekkel ezelőtt fogadta örökbe az első struccfiókákat – írja a brit Metro.

Az örökbefogadás mellett azután döntöttek, hogy megtudták: sokszor az alig egy napja született struccokat egyből küldeni szokták a húsfarmokra feldolgozásra. Akkoriban még csak két kutyájuk és néhány csirkéjük volt, szóval azt számolták ki, hogy jut helyük három struccnak. A döntés később tovább vezetett, és Wendy ott hagyta az állását, hogy az egész életét állatmentésre tegye fel, és a gyerekei megszülése után ezt tartja élete második legjobb döntésének.

Wendy és egy strucc

Struccpuszi (fotó: Wendy Adriaens Instagram oldala)

A farmja azóta persze bővült és látogatható is belépődíj fejében, amit Wendy az állatok etetésére és megmentésére fordít. Néhány állat csak ideiglenesen van náluk, amíg új otthont nem találnak neki, de vannak, akik végül Wendyéknél maradnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top