nlc.hu
Szabadidő

Elkészült a Különben dühbe jövünk remake-je

Nagy a felháborodás: remake-t csináltak a Különben dühbe jövünk-ből

A Netfix augusztus 24-én mutatja be az új, olasz vígjátékot, melynek már az előzetese jelentős kritikát váltott ki.

Rengeteg Bud Spencer és Terence Hill rajongót háborított fel, hogy a Netflix úgy döntött, elkészíti a híres duó egyik legsikeresebb filmjének, a Különben dühbe jövünk modern változatát. Az 1974-es, eredeti filmmel azonos nevű vígjátékot augusztus 24-én mutatják be és már most sokan félnek attól, hogy hiányzik majd belőle minden, ami az eredetit felejthetetlenné tette.

Edoardo Pesce és Alessandro Roja a Különben dühbe jövünk című filmben.

Fotó: Jelenet a filmből

Az IGN ismertette a film rövid szinopszisát, mely szerint a két főhős ezúttal egy elhidegült testvérpár, de ugyanúgy autóversenyzős körítést kap a sztori, aminek egy hasonló (vagyis valószínűleg ugyanaz a) verda áll a középpontjában.

A remake-ben a két férfi Carezza (Edoardo Pesce) és Sorriso (Alessandro Roja) is a helyi maffiával akaszkodik össze, és próbálják úgy osztogatni a pofonokat, mint ahogyan azt a legendás páros tette. A cikk szerzője szerint,

A pofonok is hasonló hangeffekteket kapnak, csak hát míg Spencerék idejében ennek megvolt a maga bája, itt csak egy letűnt korszak halvány megidézését érik el vele, amire nem tudjuk, szükség van-e.

Az új vígjátékot a népszerű Måneskin zenekar egyik klipjét (L’altra dimensione) is készítő Younuts rendezte.

Az indulatok aligha meglepő módon, a remake kapcsán A Magyar Bud Spencer és Terence Hill rajongói társaság Facebook-csoportjában is forrnak. A csoport egyik tagja azonban egy érdekességre mutatott rá. Azt írta, hogy a 29 éves Alessandro Roja fiatal korában feltűnt Terence Hill oldalán a Don Matteo 6. évadának Asparto halála című epizódjában, még 2007-ben.

Amennyiben te is fázol a remake közelgő premierjétől, ideje egy kicsit nosztalgiázni.  Töltsd ki a Bud Spencer-kvízt, mely megmutatja, mennyire ismered a filmjeit.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top