nlc.hu
Szabadidő

Balogh Krisztofer alkalmi munkákat is vállal

Alkalmi munkákat is vállal Balogh Krisztofer, a Sztárban Sztár leszek! versenyzője

Vágyott rá, hogy a tehetségkutató után megváltozik az élete, de nem így lett.

Balogh Krisztofer nevét egy évvel ezelőtt ismerte meg az ország, amikor a Sztárban Sztár leszek! című műsorban sikeresen szerepelt. Sokak szerint akkor a döntőig is menetelhetett volna, de az már nem sikerült neki

Balogh Krisztofer

Balogh Krisztofer (Fotó: TV2)

Ugyan Krisztofer továbbra sem hagyott fel az énekléssel, de az álmai még nem valósultak meg. 

„Ahogy számomra véget ért a verseny, azonnal visszatértem az addigi életemhez. Jelenleg is édesanyámmal élek a falumban, Vásárosdombón. Régi vágyam, hogy majd egyszer felköltözzek Budapestre, és onnan éljem az álmaimat, de ennek még nem jött el az ideje – mondta a Borsnak Krisztofer. – A fellépésekből élek, hála Istennek van már bevételem abból, amit szeretek csinálni. De a munka nem szégyen – pont ez vezérelt, amikor kiraktam a közösségi oldalamra egy videót –, időnként alkalmi munkát is vállalok. Ha kell, kapálok, nem derogál semmi. Egyik alkalommal munka közben énekeltem, nagyon jó érzés volt, ahogy mindenki megállt és örömmel hallgattak. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam, hogy szeretnek és elfogadnak. Az ember bárhol jól érezheti magát, nem az eseményektől függ az ember boldogsága.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top