nlc.hu
Szabadidő

Kis Grfo a Hit Gyülekezete tagja lett

Annyira befogadta a szívébe Jézus Krisztust, hogy ezentúl róla is zenél majd Kis Grófo

Eddig is vallásos volt, hát most hitgyülis lett a mulatós sztár, akinek a zenéjén is érezzük majd Isten kegyelmét.
Kis Grófo

Csatlakozott a Hit Gyülekezetéhez Kis Grófo, aki mostanra teljesen befogadta a szívébe Jézus Krisztust. Mint az RTL Reggelijében elmondta, eddig is hitt Istenben, de ez az esemény most igazán jelentőségteljes volt számára.

Most volt az az idő, hogy befogadjam a Jézust a szívembe, sokkal könnyebben el tudom engedni a dolgokat

– mesélte a mulatós a műsorban. Már hat éve tervezi, hogy áttér a római katolikus hitről. A zenészre nagy hatással volt a megtérő ima, amit édesapja halála előtt fél évvel mondott el. Ezentúl tehát Istent dicsőítő dalokat ír és énekel majd, de ne aggódjunk, a mulatós műfajt azért nem hagyja el teljesen.

Arról, hogy csatlakozott az egyházhoz, már szeptember elején mesélt; akkor azt mondta (betűhíven idézzük):

Én mindig is hittem/hiszek Jézus krisztusba, de most eljött az idő, hogy teljesen befogadjam a szívembe. Tegnap elmondtam a megtérő imát, és amikor Németh Sándor lelkész úr a fejemhez tette a kezét azt szavakban nem igazán lehet elmondani, hogy mit éreztem!

Illetve:

Látom, hogy elég sok pozitív kommentet kapok. Dicsőség az úrnak, de azt is látom, hogy sokan a rosszat látják ebben a dologban! Annyit elmondok, hogy Isten sem 1 nap alatt teremtett meg mindent! Nekem is sokat kell még tanuljak, de a lényeg az, hogy Isten útján vagyunk.

Most már csak azt bánja, hogy karácsonyig nem költözhetnek be budaörsi családi házukba, pedig úgy volt, hogy már a nyáron elfoglalhatják új otthonukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top