nlc.hu
Aktuális

Kis Grófo befogadta Jézus Krisztust a szívébe

Kis Grófo befogadta Jézust a szívébe a Hit Gyülekezetében

Mindig is hitt Jézus Krisztusban Kis Grófo, de most teljesen befogadta a szívébe.
Kis Grófo

Grófo-Kozák László, ismertebb nevén Kis Grófo a közösségi oldalán számolt be arról, hogy olyan dolog történt vele, amire abszolút nem számított.

Én mindig is hittem/hiszek Jézus krisztusba, de most eljött az idő, hogy teljesen befogadjam a szívembe. Tegnap elmondtam a megtérő imát, és amikor Németh Sándor lelkész úr a fejemhez tette a kezét azt szavakban nem igazán lehet elmondani, hogy mit éreztem!

– fogalmazott a bejegyzésben az énekes, aki a fotón Németh Sándorral, a Hit Gyülekezete alapítójával, vezető lelkészével látható. 

Nem sokkal később Kis Grófo a kommentekre is válaszolt: „Látom, hogy elég sok pozitív kommentet kapok. Dicsőség az úrnak, de azt is látom, hogy sokan a rosszat látják ebben a dologban! Annyit elmondok, hogy Isten sem 1 nap alatt teremtett meg mindent! Nekem is sokat kell még tanuljak, de a lényeg az, hogy Isten útján vagyunk” – írta Kis Grófo, akinek az unokaöccse feltűnt az X-Faktorban, de a mentorok röhögőgörcsöt kaptak a produkciója hallatán.

(Hetek)

(Kiemelt kép: Facebook/Kis Grófo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top