nlc.hu
Sztárok
Kis Grófo nosztalgiázott

13 évvel ezelőtti fotón mutatta meg ritkán látott feleségét Kis Grófo

Repül az idő.
Kis Grófo

Kis Grófo és felesége, Tünde 13 éve vannak együtt. A mulatóssztár nem sűrűn enged betekintést a magánéletébe, most azonban kivételt tett. Meg is volt az eredménye, ugyanis pár óra alatt több ezren lájkolták a bejegyzést. 

13 évvel ezelőtti fotóval örvendeztette meg rajongóit, melyen ugyanolyan szeretettel öleli Tündét, mint most. Grófo korábban elárulta, a másik iránti alázat és megértés a boldog házasélet titka. 

Azt gondolom, hogy valamit jól csinálunk. Az én feleségem nem azért szült nekem három gyereket, mert nem velem képzeli el az életét. Szeretjük, megértjük és tiszteljük egymást, ami nagyon fontos

 – nyilatkozta korábban az énekes. Akkor azt is elárulta, a felesége baráti körét is jól ismeri, minden tagja a rokonuk. Ugyan megengedné a feleségének, hogy civil barátnői is legyenek, de a találkozók az ő szokásaik szerint akkor is úgy zajlanának, hogy együtt, családostól látogatják meg a másikat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top