nlc.hu
Sztárok
Bekameráztatja apja sírját Kis Grófo, még mindig nem kapták el a kegyeletsértő vandálokat

Bekameráztatja apja sírját Kis Grófo, még mindig nem kapták el a kegyeletsértő vandálokat

Az énekes testvére hajtóvadászatot indított a tettesek ellen.

Már másfél hónap is eltelt azóta, hogy ismeretlenek megpróbáltak bejutni Nagy Grófo kriptájába. A vandálok tönkretették a művész nyughelyét: félretolták a fedlapot, két vázát pedig elloptak. A rongálók azonban a betonlapoknak köszönhetően nem tudtak lejutni a koporsóig. A család azóta arra vár, hogy előkerüljenek a sírgyalázók. Kis Grófo most azonban komoly lépésre szánta el magát a kegyeletsértő vandálok miatt. Mint a Bors megtudta, az énekes egy napelemmel működő biztonsági kamerarendszer felállítását tervezi, ami éjjel-nappal pásztázza majd az édesapja végső nyughelyét.

“Az lenne a legjobb, ha a térfigyelő kamerák be lennének kötve a rendőrséghez, de még utána kell néznem, hogy erre van-e lehetőség” – magyarázta a bulvárlapnak Kis Grófo, aki bevallotta, még mindig a történtek hatása alatt van.

Kis Grófo bízik abban, hogy a rendőrség kézre keríti az elkövetőket - Forrás: TV2 / Mokka - videó (2024.04.23.-i adás)

Kis Grófo bízik abban, hogy a rendőrség kézre keríti az elkövetőket – Forrás: TV2 / Mokka – videó (2024.04.23.-i adás)

Elmondása szerint el se tudja képzelni, kik és miért vetemedhettek ilyesmire, mivel nem tud haragosokról, szerinte a családját mindenki nagyon szereti. Kis Grófo mindenesetre nagyon bízik a hatóság és a temetői gondnokság munkájában.

A sírgyalázók amúgy még mindig szabadlábon vannak, a Bors értesülés szerint a rendőrség továbbra is ismeretlen tettesek ellen nyomoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top