nlc.hu
Sztárok

Kis Grófo unokaöccse az X-Faktorban

Kis Grófo unokaöccse is feltűnt az X-Faktorban, a mentorok röhögőgörcsöt kaptak a produkciója hallatán

Kovács Péter a mulatós műfajban akart bizonyítani az X-Faktor színpadán.

Kis Grófo 19 éves unokaöccse is megmérettette magát az X-Faktorban. “Amikor kimegyek a színpadra, látom az emberek szemén, hogy kívánnak. Ma az X-Faktor színpadán fogom elérni, hogy én legyek a legjobb. (…) Fergetes buli lesz” – nyilatkozta a produkciója előtt. A mentorok azonban röhögőgörcsöt kaptak az előadásától.

Kovács Péter

Ő Kis Grófo unokaöccse, Kovács Péter – Forrás: RTL Klub / X-Faktor – videó

Kovács Péter keményen gyakorolt a Válogatóra: egészen hajnalig énekelt a kocsmában. Buzgósága azonban nem hozta meg a gyümölcsét, mivel teljesen elment a hangja.

A mentorok sírva nevettek a produkciója hallatán. “Nekem az jutott eszembe, hogy olyan mint egy gégegyulladásos Donald kacsa” – értékelte ByeAlex.

Nekem fájt már, ami neked is fájt, csak téged nem érdekelt” – mondta a fiatal versenyzőnek Gáspár Laci.

Én azt nem tudom, hogy melyik kocsma van ilyen sokáig nyitva, hogy neked így elmenjen a hangod” – kérdezett rá Puskás Peti, mire Péter elárulta, nemcsak kocsmában gyakorolt, hanem névnapon is fellépett.

Kis Grófo rokona végül nem jutott tovább, ebből pedig levonta a tanulságot: “Hát, legközelebb nem fogok ennyit gyakorolni“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top