nlc.hu
Szabadidő

Muri Enikőék vitája a Nyerő Párosban

Muri Enikő és párja csúnyán egymásnak estek a Nyerő Párosban

Tóth Szabi szerint elbeszélnek egymás mellett.

Összebalhézott Muri Enikő és Tóth Szabi a legutóbbi feladat után, mert az énekesnő úgy érezte, hogy szerelme sokkal jobban is teljesíthetett volna.

Muri Enikő

Muri Enikő és párja, Tóth Szabi csúnyán összevitatkozott – Fotó: Sajtóklub

Amint beértek a villába, Enikő rákérdezett a párjától: “Te most te haragszol rám?”, mire Szabi elkezdte hosszan taglalni, hogy miért húzta fel magát a játék közben. “Igen. Tudod jól, egy dolgot kérek tőled mindig: ne ugass közbe! Rá vagyok feszülve, ott állok talpig hülyében. Elmondtam neked: akkor tudok jól elvégezni egy feladatot, ha nem görcsöltetsz rá. Sokkal jobban tudok teljesíteni akkor, ha nem azt hallom tőled: ‘ó, nem hiszem el!’, ‘ó, lassú vagy!’, ‘ó, húzzál már bele!’ “.

Az énekesnő így védekezett: “Kicsikém, ez egy verseny és megmondtam neked: meg akarom nyerni. (…) Elnézést kérek, hogy versenyezni szeretnék“.

A Sugarloaf zenésze továbbra is csak azon pörgött, hogy párja rágörcsölteti a feladatokra, mire az énekesnő: “Akkor érezd magad jól drágám, aztán holnap meg majd lehet, hogy hazamegyünk“.

Tóth Szabi szerint őt pozitív motivációval kellene buzdítania a kedvesének, nem pedig cseszegetéssel. “Elbeszélünk egymás mellett, van egy olyan érzésem. Ebben abszolút elveszünk. Te nem tudod elfogadni azt, hogy én úgy állok hozzá egy játékhoz, hogy akkor tudok jól teljesíteni, hogy ha élvezem a feladatot, ha hagysz benne lubickolni” – jelentette ki a zenész. Erre a párja így reagált: “Csak azt akartam, hogy ez a dolog működjön patentul. Valahol engem is meg lehetne érteni“. Végül azzal zárult a vitájuk, hogy az énekesnő azt vágta a szerelme fejéhez, hogy a “sírba viszi”.

Béci szerint Muri Enikőék vitája annyira izgalmas volt, hogy a rapper már csak egy nagy tál popcornt vagy chipszet hiányolt a “mozizáshoz”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top