nlc.hu
Szabadidő

Gyebnár Csekka nagyon lefogyott

10 kilót fogyott az Ázsia Expressz alatt Gyebnár Csekka

Kolléganője, Mérai Kata oldalán mérettette meg magát a kalandreality-ben.

Komoly egészségi problémákkal vágott bele az Ázsia Expressz 3. forgatásába Gyebnár Csekka. A 48 éves színésznő évek óta küzd gerincbántalmakkal, gyerekkora óta van baj a szívével, a fiatalkori életvitele pedig az emésztőrendszerét is tönkretette, mégis elindult az ázsiai kalandra – írja a Blikk.

Gyebnár Csekka,

Gyebnár Csekka az Ázsia Expressz forgatása előtt … – Fotó: Sajtószoba

A bulvárlapnak elárulta, már a forgatás előtt gerinctornával erősítette a vázizomzatát, az útra pedig természetes olajokat és gyógyteát is vitt magával. Az ázsiai túráról azonban legyengülve és lefogyva érkezett haza, ugyanis leszaladt róla 10 kiló, azonban – elmondása szerint – mentálisan sokat erősödött.

Gyebnár Csekka

… és után – Fotó: Sajtószoba

Az egész utazás számomra egy csoda volt, még ha mindennap bele is haltam kicsit” – jelentette ki a bulvárlapnak Gyebnár Csekka, akinek Mérai Kata volt az útitársa.

A színésznő-páros indulás előtt elárulta, az a céluk, hogy az Ázsia Expressz végén is beszéljenek egymással. “Egyértelműen nehéz helyzetekbe sodródunk majd, de szerintem, hogy ha megőrizzük a humorérzékünket, minden nehézség ellenére, akkor nem lesz probléma” – vélekedett a forgatás előtt Gyebnár Csekka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top