nlc.hu
Szabadidő

5 vicces tévés baki élő adásban

5 alkalom, amikor élő adásban történt valami váratlan a műsorvezetővel

Elszólások, váratlan vendégek és vicces bakik – az élő adás szépségeit sem itthon, sem külföldön nem tudják kikerülni a műsorvezetők és riporterek.
Tévés bakik élő adásban

A bakik minden ember melójának állandó velejárói. Ez van, nem tudjuk őket kikerülni. De a többség azért mégis jobban járt, mint azok, akik a kamerák előtt végzik a munkájukat. Így például a tévések nem véletlenül szoktak szilveszterkor bakiparádét összeállítani, hiszen minden kisebb-nagyobb hibát rögzít a kamera – amit jó esetben ki tudnak vágni. Előfordul azonban, hogy a baki egyenesen élő adásban történik. És persze ezek az igazán vicces pillanatok! Mind emlékszünk az olyan klasszikusokra, mint amikor Stohl András szaltózott egyet a Csillag születikben, vagy az azóta mémesített tudósítás a bajai halfőző fesztiválról, és persze mindannyiunknak megvan a maga kedvenc jelenete, amikor egy műsorvezető képtelen volt legyőzni a röhögőgörcsöt. Most összeszedtünk itthonról és külföldről 5 vicces esetet, amiken hasonlóan jól fogsz szórakozni.

Jó tanács

2019 júniusában óriási kánikula volt, a meleg pedig úgy tűnik az időjárásjelentést vezető Molnár Csillát is megviselte. Egészen szépen ment minden, megtudtuk, hogy folytatódik az óriási hőség, egyre nő az UV-sugárzás mértéke, majd a műsorvezető néhány jó tanáccsal is ellátta a nézőket: „Lehetőleg 11 és 15 óra között ne tartózkodjanak a napon, és ami ilyenkor ajánlatos, azt önök is csinálják: tehát fogyasszanak elegendő ALKOHOLT és védekezzenek a naptól.” Hoppá.

A home office szépségei

A koronavírus járvány és a vele járó kötelező home office időszaka is meghozta a maga humoros momentumait. Biztosan láttad már ezt a felvételt, ahol a BBC-nek nagyon komoly problémákról – egészen pontosan Dél-Korea helyzetéről – igyekezett nyilatkozni Robert Kelly professzor, az interjút azonban megzavarták a gyerekei. De szerintünk ezt nem lehet elégszer megnézni! A kislánya laza betrappolása, az őt követő totyogós begurulása a képbe, majd a kétségbeesett anyuka, aki igyekszik kiterelni a gyerekeket, miközben a professzor csak behunyja a szemét, és reméli, hogy mindez meg sem történik…Imádjuk!

Észrevétlen akció

Aki tévéstúdiókban dolgozik, tudja, hogy a kamera mindent lát. Ezért – különösen élő adásban – igyekszik még a közelébe sem menni. Vannak viszont vészhelyzetek, amiket kénytelen megoldani az ember. Feltehetőleg a Kívánságkosár egyik technikusa is hasonló szituba került, de szerencsére óriási jelenléttel, helyzetfelismerő-készséggel és kémeket megszégyenítő rejtőzködéssel megoldotta a dolgot.

Félresikerült időjárásjelentés

Alison Hammond a This Morning című brit reggeli műsor egyik legszínesebb egyénisége. A nő olyan fantasztikusan jó humorú műsorvezető, hogy még a notóriusan mogorva Harrison Fordot is sikerült megnevettetnie a Szárnyas fejvadász 2049 kapcsán készült interjú során. Ám most nem erről napról lesz szó, hanem arról, amikor Alisont kiküldték az Albert Dockhoz, hogy a folyóra helyezett kis maketten számoljon be az időjárásról. Nem lőjük le, hogy mi történt, de érdemes megnézned!

„Nem tudja a nevemet…!”

Bár Magyarország legismertebb, legprofibb és legrégebb óta együttműködő híradóspárja Szellő István és Erős Antónia, azért őket sem kerüli el a baki. Szellő némi csevejjel igyekezett a Hubble-teleszkópról szóló szegmenst összekötni az ezt követő rövid hírekkel, de rövidzárlatot kapott az agya és véletlenül Anitának szólította a műsorvezető társát. Antóniát annyira váratlanul élte ez a nyelvbotlás, hogy az adás végéig már nem bírta ki újabb és újabb nevetéshullámok nélkül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top