nlc.hu
Szabadidő

Az apa megrugdosta a lányát a teniszpályán

Rosszul sikerült az edzése, megrugdosta a saját lányát a teniszpályán

Az elkövető egy kínai férfi volt, az eset pedig egy szerbiai teniszpályán történt.
Rugdosás a teniszpályán

Kikerült a Twitterre egy videó, melyen az látható, amint egy férfi odamegy egy fiatal lányhoz egy teniszpályán, majd rugdosni kezdi. Miután az eset a szerb rendőrség tudomására jutott, azonnal intézkedni kezdtek, és vasárnap letartóztatták azt a kínai férfit, aki a videón látható – írja a hvg.

Mint kiderült, a saját 14 éves, kínai állampolgárságú lányát rugdosta meg, miután a lány edzése nem úgy sikerült a pályán, ahogy azt szerette volna. A videón megpofozza, megrúgja, földre löki, majd ott ismét többször megrúgja a lányát. Az őrizetben lévő férfit a belgrádi ügyészség fogja előállítani. A Szerbiában vírusként terjedő videót megosztotta a tenisz világranglista egykori 4. helyezettje, Jelena Dokic is, hozzátéve, hogy őt is bántalmazta az apja, amikor az edzője volt, a videón látható eset pedig nem különleges, hanem sok gyerek számára ez a mindennapi tapasztalat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top