nlc.hu
Szabadidő

Kiderült, miért akart tigrist simogatni az idős férfi a felsőlajosi állatkertben

Kiderült, miért akart nagymacskákat simogatni a férfi, akit megharapott egy tigris

A felsőlajosi Magán ZOO állatkert stábja nem gondolta volna, hogy egyszer egy látogató benyúl majd a tigrisekhez.

Mint ahogyan arról mi is írtunk, a felsőlajosi Magán ZOO állatkertben egy 65 éves férfi bemászott a szibériai tigrisekhez, és az egyik állat, ami játéknak hitte a közeledést, kisebb erővel beleharapott a betolakodó kezébe.

„Egészen szürreális volt a jelenet, sosem gondoltam volna, hogy bárkinek is eszébe jut a több mint kétszáz kilós tigrisekhez benyúlni. Természetesen vannak kint figyelmeztető táblák, hogy ilyet nem szabad tenni, mert veszélyes. De van a kifutó előtt korlát is, ezen mászott be a 65 éves látogató, amit nem is értek. Ahogy meghallottuk a kiabálást, azonnal odaszaladtunk, a tigrist megdobtuk egy kukával, amely erre elengedte a férfi karját” – nyilatkozta a Borsnak Tóth Tibor, a felsőlajosi magánállatkert vezetője. 

Soha nem történt még ilyen nálunk. Úgy tudom, az idős, szívbeteg férfinek ez volt az utolsó tétel a bakancslistáján…

– tette hozzá.

Tigris

Képünk csak illusztráció (Fotó: Pixabay)

A férfi könnyebb sérüléseket szenvedett csak, miután a mentősök ellátták a sebeit, stabil állapotban szállíthatták kórházba. Mivel az állatkert nem hibázott az eset során, nem indítanak büntetőeljárást az ügyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top