nlc.hu
Szabadidő

Bezárt egy kedvelt étterem, a séf elveszítette a szaglását és az ízlelését

Egy séf a koronavírus miatt elvesztette a szaglását és az ízlelését, hamarosan bezár kedvelt étterme

Kemény döntést kellett hoznia Mark Sebastian Fishernek és családjának.

Szilveszterkor bezár a shropshire-i Sebastians Restaurant With Rooms, ugyanis Mark Sebastian Fisher séf a koronavírus-fertőzés következtében elveszítette az ízlelését és szaglását, és másokat kell megkérnie, hogy megkóstolják az ételeket. De persze más okok is állnak a háttérben.

“A három gyerekünknek gyakorlatilag a születésük óta itt kellett dolgoznia, de mostanra mindannyiuknak teljes munkaidős állása van, így szeretnénk, ha elmennének és a saját dolgaikkal foglalkoznának. A növekvő költségek jövőre megnyomorítják majd az éttermeket, szerintem sokan be fognak zárni” – nyilatkozta Mark Sebastian Fisher, aki azért nem tartja kizártnak, hogy egyszer majd újra fogadnak vendégeket. 

Egy férfi maszkban befogja az orrát

Fotó: Getty Images

A férfi számára nem lehetett könnyű a döntés, az éttermet sokan szerették, szerepelt többek között a Michelin-kalauzban és Trip Advisortól ötcsillagos értékeléseket szokott kapni. Az év végéig már teljesen tele is vannak, sőt, 150-en már várólistára kerültek.  A Sebastiansban egyébként csak az étterem szűnik meg, a panzió és a reggeliztetés továbbra is működik, írja az RTL.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top