nlc.hu
Szabadidő

Őrült dolgok, amikkel szállodai dolgozók találkoztak

A félmeztelen alvajárótól a vécén felejtett halottig – ezek a legőrültebb dolgok, amikkel a szállodai dolgozók a munkájuk során találkoztak

A Whisper oldalán szállodai dolgozók vallottak őszintén arról, milyen szokatlan, furcsa és örökké emlékezetes dolgokkal találkoznak a napi munkájuk során.
Őrült dolgok, amikkel a szállodai alkalmazottak találkoztak munka közben

Biztosra vesszük, hogy a következő hetekben sokan lesznek olyanok, akik az elmúlt év megpróbáltatásait nem otthon, a négy fal között, hanem valahol máshol, alkalmasint egy szállodában pihenik majd ki.

Őket egész biztosan érdekelni fogja, hogy a közelmúltban egy kiugrott szállodai alkalmazott, bizonyos Angela Riihiuoma Tiktok-oldalán elárulta, mi az a négy dolog, amit semmiképp nem érdemes használni egy hotelben, még a világ legeldugottabb szállodájában sem. A négy közül mi most csak egyet emelünk ki, éspedig a szobai kávéfőzőt, amit Angela tapasztalatai szerint egyes vendégek konkrétan piszoárként használnak. Éppen ezért senkinek sem javasolja, hogy a rendeltetésének megfelelően használja azt. (A további három dologról, amit Angela szerint kerülni kell, ide kattintva olvashatsz.)

A Whisper oldalán az egykori hotelalkalmazott több kollégája is megszólalt, ők arról meséltek most nagyon őszintén, milyen őrült dolgokkal találkoztak eddig a napi munkájuk során. „Végignéztük, ahogy egy nő konkrétan a szálloda egyik folyosóján szülte meg a gyermekét” – kezdi egyikük, majd hozzáteszi, szerencsére a baba és a mama is épen és egészségesen távozott a hotelből a nem mindennapi kaland után.

„Egyik alkalommal egy a feje búbjától a lába hegyéig joghurtos kisfiú sétált oda a recepcióspulthoz, ahol dolgoztam. Elindultunk megkeresni a szüleit, akik – mint utóbb kiderült – kis híján túladagolták magukat, és teljesen kiütve feküdtek a szobájukban az ágyon” – meséli egy másik, akinek a legextrémebb élménye mégsem ez volt, hanem az, mikor az egyik vendég azért kereste fel őket, mert egy ismeretlen kisfiút talált a szállodai szobájában, aki éppen körbepisilte azt. 

„Évekig a San Franciscó-i Hiltonban dolgoztam recepciósként, ahol az egyik legmaradandóbb élményem az volt, mikor az éjszaka közepén az egyik vendég alsónadrágban jelent meg az alkalmazottaknak fenntartott folyosón. Mint kiderült, alvajáró volt és fogalma sem volt, hogy épp mi történik vele.”

„Az egyik hotelünkben néhány éve lábon lőtte magát az egyik vendég. Miután segítséget kért, nekem kellett felmennem hozzá. Sosem felejtem el, az egész szoba tiszta vér volt, de nem csak az, még a szobához vezető folyosó is. A rendőrök végül 5 fegyvert és jó sok kábítószert foglaltak le a szobájából.”

„Nálunk az egyik legfurcsább eset egy házaspárral történt. Még most sem tudunk másra gondolni, mint hogy közvetlenül szex után veszhettek csúnyán össze. A tény legalábbis, hogy a férfi anyaszült meztelenül rúgta ki a csajszit a szobából, egyértelműen erre utalt.”

„Mi egyszer egy csúnya veszekedést néztünk végig a szálloda előcsarnokában. Az asszony nem sokkal korábban kaphatta hűtlenségen a férjét, gyakorlatilag tajtékzott. Meg se várta, hogy felérjenek a közös szobájukba, az előcsarnokban ordította le a fejét. Az egész nagyon szürreális volt, mint valami valóságshow.”

„Mi volt a legbizarrabb dolog, ami munka közben történt velem? Nos, az egész biztosan benne van az első háromban, amikor egy halott férfit találtam a szálloda egyik nyilvános vécéjében. Annyira megviselt az eset, hogy néhány hónappal később fel is mondtam. Ez volt az utolsó csepp a pohárban.”

„Végignéztem, ahogy a rendőrök sokkolnak egy félmeztelen, erősen ittas férfit, aki nem sokkal korábban kidobta az ágymatracot a negyedik emeletről.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top