nlc.hu
Szabadidő

Hat hónappal később előkerült az eltűnt csomag

Fél évvel a luxusnyaralás után előkerült az elveszett poggyász

Kalandos utat járt be a skót nő csomagja, amely fél ével a nyaralás után került elő.
Egy nő bőröndökkel egy repülőtéren

Sian Armour egy ötcsillagos nyaraláson vett részt a törökországi Dalamanban idén júliusban, ám a luxusutazás nem úgy végződött, ahogy a Skóciában élő nő tervezte. A csomagja ugyanis még odafelé eltűnt.

Hazaérkezése után a nő heteket töltött azzal, hogy telefonálgatott a Jet2.com nevű diszkont légitársaságnak, még a vezérigazgatóra is ráírt Twitteren, de a poggyásza csak nem került elő. Már lemondott a csomagjáról, de múlt hétfőn teljesen váratlanul megjelent a légitársaság képviselője Sian az otthonának ajtajában a bőrönddel.

A Jet2.com szerint a táska az edinburgh-i repülőtéren bukkant fel, de nem tudják, mi történt vele – bár a címkék szerint a táska útja Németországba vezetett, Frankfurton keresztül Münchenbe.

Jobb későn, mint soha, gondolhatnánk, de a 42 éves nőnek elég nagy szívás volt a luxusutazás a saját holmijai nélkül. Amikor kiderült, hogy nincs meg a poggyásza, a légitársaság képviselője egy olcsó piacra vitette taxival, és azt mondta neki, hogy ne költsön többet száz fontnál (46 ezer forint).

Alig talált magának megfelelő méretű ruhákat és lábbelit, flip-flopban és gyerekruhákban császkált, ami elég kínos volt egy ötcsillagos üdülőhelyen, ahol az összes nő magas sarkú cipőt és szép ruhákat viselt. Ráadásul a hiányzó holmik beszerzésével egy csomó ideje is elment, ahelyett, hogy a medencénél sütkérezett volna.

A repülőtereken eltűnő csomagok rendszeresen okoznak bosszúságot az utazóknak, egy férfi azonban nem hagyta annyiban a dolgot: vett egy repülőjegyet, hogy beléphessen a repülőtér poggyászkiadó területére, és ott maga kereste meg a kallódó csomagot.

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash)

(LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top