nlc.hu
Szabadidő

Az IC-n hangoskodó, részeg bulizót vittek el a rendőrök

Rendőrök vittek el egy intercity-n bulizó férfit Hajdúszoboszlóról

A zsúfolásig telt vonat utasai akár akarták, akár nem, belecsöppentek az egyre hangosabbá és italgőzösebbé váló évzáró buliba, aminek a rendőrök vetettek véget.
A MÁV-Start Zrt. egyik korszerû, villanymotorral hajtott, energiatakarékos, környezetkímélõ Stadler FLIRT vonatszerelvénye halad a Keleti pályaudvarról induló vasúti fõvonal egyik vágányán az Asztalos Sándor utca mellett

Szerda este Budapestről indult el Nyíregyháza felé a Tokaj IC, melynek utazóközönsége különös évzáró buliba csöppent. A négy-öt fős társaság hangos zenével, szenvedélyes kártyajátékkal, énekkel és tánccal kezdett évzáró ünnepségbe, ami egyre elviselhetetlenebbé vált, ahogy telt-múlt az idő.

A buli annyira elfajult, hogy Szolnok térségében már nemcsak szóban, hanem fizikailag is bántalmazni kezdték egymást a bulizók, akiket végül a rendőrség fékezett meg Hajdúszoboszlón, írja a hang.hu

Az egyenruhásokat Vettünk jegyet!” és „Főnök, dolgozni voltunk!” mentegetőzéssel próbálták jobb belátásra bírni a bulizók, akik közül egyet el is szállítottak a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságra.

A hang.hu értesülése azt a tájékoztatást kapta a Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányságtól, hogy névtelen bejelentés érkezett hozzájuk a hangoskodó társaságról. A vasúti kocsiban, ahol aznap nagyon sokan utaztak, az intézkedés során egy 39 éves férfit fogtak el garázdaság elkövetésének gyanúja miatt. Az igazoltatása során ugyanis kiderült, hogy korábban érvényes körözést rendeltek el vele szemben, mivel nem fizette be a rá kiszabott bírságot, és a bíróság a büntetést elzárásra változtatta. A férfit előállították, majd a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság fogdáján helyezték el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top